Det siger vores patienter

Anette Holm Bolander – operation

Jeg blev opereret i maj 2014 og fik bøjle af i juli, og har nu fået taget en række billeder ved en fotograf med mit nye smil. Jeg er så glad og stolt over det flotte stykke arbejde de har lavet på mig hos Per Rank. Held og lykke til jer andre her inde. Det er 100% det hele værd.

Kristina – almindelig bøjle og kæbeoperation

Kristina er tilfreds med resultatet og skal lige vænne sig til det. Hun takker for et godt samarbejde og fortæller, at personalet er søde, venlige, hjælpsomme og dygtige.

Tahani – fast bøjle og kæbeoperation

Tahani fortæller, at selvom det sommetider har været hårdt, er det det hele værd. Tahani er glad for, at det er Per Rank og hans team, som har udført behandlingen og er tilfreds med resultatet.

Daniel – bøjle i over- og undermund, samt kæbeoperation

Daniel har været glad for den løbende information i behandlingsforløbet og har altid følt sig velkommen. Han er rigtig glad for resultatet og vil ikke være foruden. Han fortæller, at personalet er veluddannet og han vil absolut anbefale Per Rank.

Anja – kæbeoperation

Anja er meget tilfreds med resultatet og fortæller, at forløbet har været godt, rart og at personalet er imødekommende.

Benjamin – togskinner og kæbeoperation

Benjamin er meget tilfreds med både resultatet og personalet. Han fortæller, at forløbet har været langt, men det hele værd.

Murwah – kæbeoperation

Murwah er uden tvivl tilfreds med resultatet og fortæller, at forløbet har været meget godt. Personalet er søde og rigtig gode til at tage imod patienterne.

Rasmus – operation i overkæbe og togskinner

Rasmus er meget tilfreds med resultatet og mener, at det har været hele forløbet værd. Han fortæller, at personalet er meget venlige og kompetente.

Debbie – kæbeoperation og togskinner

Debbie er meget tilfreds med resultatet og med den rådgivning, som hun har fået i forløbet. Personalet er meget imødekommende og venlige.

Eva – kæbeoperation og fast bøjle

Eva er meget tilfreds med resultatet og synes, at det hele er gået utroligt godt og som forventet. Hun fortæller, at personalet er super venligt, lyttende og forstående. Om sig selv siger hun: 'Jeg er blevet et mere smilende menneske – tusinde tak!'.

Mie-Elise – kæbeoperation og fast bøjle

Mie-Elise er tilfreds med resultatet og mener, at forløbet har været rigtig godt. Personalet er helt fantastisk og hun takker for alt.

Uffe – fast bøjle

Uffe er tilfreds med resultatet og synes, at forøbet har været godt. Han fortæller, at personalet er flinke og imødekommende.

Line – dobbelt kæbeoperation

Line er meget tilfreds med resultatet og fortæller, at det er blevet super flot. Forløbet har været rigtig godt pg personalet har været der for hende gennem det hele. Hun elsker dem og giver hermed de sødeste og bedste anbefalinger.

Mathias – usynlige bøjler og kæbeoperation

Mathias  er meget tilfreds med resultatet – det er perfekt! Han fortæller, personalet er venlige, samabejdsvillige og meget dygtige. Han takker for god behandling og er perfekt resultat.

Runa – togskinner og ganebøjle

Runa er meget tilfreds med resultatet og fortæller, at forløbet har været rigtig godt, meget effektivt og med mulighed for fleksibilitet. Om personalet siger hun, at de er virkelig dejlige, smilende mennesker.

Julie – fast bøjle og operation i underkæben

Julie er meget tilfreds med resultatet og fortæller, at forløbet har været godt, men hårdt sommetider. Hun synes, at personalet er smilende og glade ... altid! Julie er meget glad for behandlingen hos Per Rank og fortæller, at servicen altid er i top. Hun vil fremover anbefale klinikken til andre.

Ulla – fast bøjle og kæbeoperation

Ulla er meget tilfreds med resultatet og fortæller, at forløbet har været dejligt og problemfrit. Ved al tvivl og bekymring har personalet været helt fantastiske.

Nicholas – kæbeoperation, togskinner og hvid, keramisk bøjle

Nicholas er enormt tilfreds med resultatet. Forløbet har været en smule hårdt, men det har været hele besværet værd. Han fortæller, at personalet er søde, kompetente og forstående. Nicholas anbefaler varmt Per Rank og co. til alle mennesker med tandproblemer.

 

Patient Anette hos Barbara Tank

Anette Holm Bolander